Inlägget innehåller annonstext
 
 
I Januari 2002 hade jag haft så mycket smärta i rygg och höft så jag var tvungen att gå till läkaren. Där började min resa som sjukskriven, jag jobbade då som trädgårds arbetare i växthus. Där odlades sallad och färska kryddor i kruka. Jag har alltid varit en tjej som gillar att hålla mig igång, så när mitt liv blev begränsat så blev också mitt liv förändrat. Jag pendlade mellan sjukvården och sjukgymnastiken, däremellan försökte jag jobba det jag kunde. Senare kom också Försäkringskassan in i mitt liv.
 
2004 beviljades jag med tillfällig sjukersättning 50% och sjukpenning 50%. redan då ansåg dem att jag hade en arbetsförmåga på 50%.  
När läkaren på vårdcentralen inte kunde göra mer gjorde jag egna efterforskningar och till slut hittade jag min skolios läkare från Sahlgrenska. Det var på en privat klinik i Göteborg så jag fick en tid där och då konstaterades det att jag hade en nervknuta i höften efter min korsett behandling 20 år tidigare.  
 
2006 bedömdes jag för en operation i höften. 
Samma år, i juni strax före midsommar  blev det möte med fk, arbetsgivaren,  facket.  
Jag fick inte komma tillbaka till jobbet för fk och arbetsgivaren kunde inte omplacera mig så jag blev uppsagd pga arbetsbrist trots att det inte var arbetsbrist. 
I februari 2007 blev jag opererad. Det var en lång och jobbig operation, som drog ut på tiden så läkaren var tvungen att ge mig mer narkos för att jag inte skulle vakna under operationen.  Det var bara det att jag fick för mycket narkos så jag hade svårt att vakna upp.
 
Det var en dag operation men vid 19-tiden hade jag knappt vaknat. Min mamma och faster var där hela tiden och när det blev kväll och dagpersonalen skulle gå hem var jag tvungen att åka hem. Men jag var så dålig och knappt vaken så jag hade inte klarat en transport hem. Efter en tid och många disskusioner med vårdpersonalen och min mamma så fick jag en sängplats över natten. Men jag fick klarar mig själv och så fort jag fått frukost morgonen efter så var jag tvungen att åka hem. Mamma och min faster kom och hämtade mig. 
 
Efter det vågar jag inte gå igenom en operation igen.
 
Min resa som sjukskriven fortsätter i senare inlägg
190129
 
 
 
 
https://track.adtraction.com/t/t?a=1189454097&as=1297217702&t=2&tk=1